top of page

Professioneel omgevings-management voor overheidsinstellingen

IJK Advies consultant Frank van Kruijsdijk is een ervaren interim-manager die op projectbasis werkt voor (semi-)overheids-instellingen. Dat kan gaan om tijdelijke vervanging bij ziekte, maar Frank is bijvoorbeeld ook breed inzetbaar op complexere projecten en (verander)opdrachten bij gemeentes, waterschappen, Rijkswaterstaat, sociale werkplaatsen en andere (semi-) overheidsinstellingen.

 

IJK Advies weet hoe belangrijk het is om de juiste man of vrouw voor de job te vinden. Elke uitdaging vraagt namelijk weer om andere competenties en vaardigheden. Om de competenties en vaardigheden van Frank inzichtelijk te maken, vertellen we op deze website meer over zijn achtergrond, werkervaring en drijfveren. Zodat jij als opdrachtgever verzekerd bent van het vinden van de juiste match.

Worker-buiten.jpg
Frank-home.jpg

“Ik ben, boven alles, een man van de praktijk. Ik werk graag tussen de mensen, omdat ik geloof in het centraal stellen van mensen. Ik ben gedreven en slagvaardig en breed inzetbaar in de rol van programmamanager of procesmanager in complexe projecten. Ik houd van uitdaging in mijn werk en heb ondertussen alweer zo’n 15 jaar ervaring in eindverantwoordelijke functies op interim-basis. Daarnaast voorzie ik een vaste groep opdrachtgevers van organisatieadvies. Dat kan op incidentele basis, maar ook periodiek. Net wat de opdrachtgever prettig vindt.”

Omgevings-

management.

Een manager die denkt in creatieve oplossingen.

Voor Frank is interim-management veel meer dan het tijdelijk invullen of opvangen van een functie. Als omgevingsmanager kun je, door de frisse blik die je met je meebrengt, substantieel toegevoegde waarde brengen binnen een organisatie of instelling. Niet zelden komt uit een interim-opdracht dan ook een veranderopdracht voort.

 

Frank is een manager die kansen ziet en deze omzet in oplossingen. Dat kan bijvoorbeeld gaan om het succesvol managen van bepaalde periodes van crisis of om het doorvoeren van een gewenste cultuurverandering op de werkvloer.

Werkzaamheden.

  • Interim-management

  • Verandermanagement           

  • Procesmanagement               

  • Programmamanagement

Neem contact op.

Bedankt voor de inzending!

bottom of page